Speciális mentők - sürgősségi vérszállítás. Mi a nap 24 órájában rendületlenül azért dolgozunk, hogy mások segíthessenek.
Anyatej szállítás PDF Nyomtatás E-mail

2008. nyarán beindítottuk a Heim Pál Kórházzal együttműködve új tevékenységünket, az anyatejszállítást.

A szállítást 3 munkatársunk végzi heti 5 alkalommal, amiből 3 napon (hétfő, szerda, péntek) a kismamáktól a Heim Pál Kórház Anyatejközpontjába, 2 napon pedig az Anyatejközpontból a Védőnői Szolgálathoz visszük ki az anyatejet, ahol az az anyuka, akinek szüksége van rá, átveheti.

Anyatej gyűjtése:

Az anyatej átvétele céljából kollégánk heti 3 alkalommal keresi fel Budapesten az anyatejet adó anyukákat hétfő, szerda és pénteki napokon.

A közlekedés ismert nehézségei ellenére gépkocsivezetőink kb. 2 órai idő-intervallumban tudják meghatározni, hogy az adott napon mikor érkeznek az anyatejért. Az anyatej szállítása a gépkocsiban természetesen hűtőtáskában történik. A főváros környéki településeken lakó édesanyáktól akkor tudjuk fogadni az anyatejet, ha a településen nincs rá igény és a lefejt anyatejet minimum heti 3 alkalommal Budapest területére (hozzátartozók munkahelyére, lakcímére, egy gyermekrendelőbe, vagy az Anyatejgyűjtő Állomásra) bejuttatják.


Bővebb tájékoztatót a Fővárosi Önkormányzat Heim Pál Gyermekkórház Anyatejgyűjtő Állomás honlapján olvashat.

Levélcím:

1131. Budapest, Gyermek tér 2.
E-mail: anyatej@heimpalkorhaz.hu
Telefonszám: (1) 349-8574; (1) 329-3244;
Fax: (1) 329-3244

Anyatej szállítás